Това е лечение на целулита и се използват следните похвати : заглаждане, месене и ритмични движения.

За разхлабване на мастните тъкани и изглаждане на повърхността на кожата. Чрез освобождаване на областите, където най-често се появява целулита, естественият процес на изцеление на тялото е ангажиран. Това може да повиши кръвообращението и производството на колаген.

Всеки може да развие целулит, независимо от възрастта, телесното тегло, физическата активност или изграждането.

Кои хора могат да изберат антицелулитна терапия ?

• Всички хора които имат целулит в проблемни области като; ханша, краката, ръцете на задните части и на корема. • Ефективен както за мъже, така и за жени;

• Ако работите на бюро през по-голямата част от деня или живейте с заседнал начин на живот с ниски нива на физическа активност;

• Ако консумирате храна с високо съдържание на мазнини и захар или не пиете достатъчно вода;

• Наскоро бързо са загубили или натрупали тегло.

Антицелулитен масаж и неговите ползи:

• Разрушава мастната тъкан;

• Разхлабва неправилната адхезия между мускулите и кожата;

• Увеличава притока на кръв, който ре-оксигенира меките тъкани;

• Подобряване на ефективността на кожата.

Важно е да се отбележи, че тези ползи понякога могат да бъдат постигнати само след няколко сесии. Целулитът е почти невъзможно да се елиминира напълно, но редовният целенасочен масаж може да допринесе за намаляване на видимия целулит като част от по-широката промяна в начина на живот.

Антицелулитен масаж е стимулиращо и освежаващо преживяване с някои моменти на интензивност. Винаги можете да обсъдите с терапевта вашите опасения преди да започне с масажа и ще приспособи техниката си съответно вашите потребности и особености .

Антицелулитни масажни техники

С антицелулитен масаж се фокусираме върху освобождаването и изглаждането на проблемните области. Преди да започнете лечението, ще бъдете поканени да легнете на кушетката, покрити с кърпа. Вашият терапевт ще използва антицелулитно масло, за да нанесе бързи и твърди движения върху кожата, включително техниката на четката, техниката на кокалчето и маневра на мрежата и по ваше желание ползване на вендузи. Този масаж е много енергичен, но все пак трябва да се чувствате подмладени и тонизирани !

45мин  60лв

[bookly-form category_id=“1″ service_id=“2″]